Esnek Güneş Panelleri Nerede Kullanılır?

Değişen ihtiyaçları karşılamak için üretilmiş olan esnek güneş panelleri yeni nesil güneş panellerinden biridir.
Esnek Güneş Panelleri Nerede Kullanılır?

Gelişen teknoloji ile yenilenebilir enerjinin bir numaralı kaynaklarından olan güneş enerjisi de günden güne gelişmektedir. Esnek(Flexible) Güneş Panelleri de bu teknolojinin sonucunda oluşmuş bir güneş paneli çeşididir. Değişen ihtiyaçları karşılamak için üretilmiş olan esnek güneş panelleri yeni nesil güneş panellerinden biridir.

 

TommaTech Flexible Güneş Panelleri, kaliteli ETFE polimer ve yüksek verimli back contact hücreleri ile üretilmiştir. 

 

esnek panel ETFE sayesinde daha yüksek ışık geçirgenliğine sahiptir. IBC hücre teknolojisi ile esnek ve dayanıklıdır. Diğer güneş panellerine göre farkları; ultra hafif, ince, yüksek performanslı ve esnektir. 

esnek güneş paneli

 30 dereceye kadar esner ve oldukça hafif olduğundan dolayı birçok alanda kullanıma uygundur. 55 Wp, 110Wp ve 170Wp gibi güç seçenekleri mevcuttur. 

 

Nemli ortamlarda kullanıma uygun olduğundan korozyon yüzünden oluşabilecek güç kayıplarını önler. Yüksek teknolojisi sayesinde kırılmalara karşı ekstra dayanıklı esnek güneş panelleri; tekne, karavan, çatı gibi birçok alanda rahatlıkla kullanılabilir.

Prizma yüzeyi sayesinde maksimum ışık emilimine sahip olduğu gibi 2mm kalınlığında ultra ince olmasına rağmen de çok dayanıklı bir yapıya sahiptir. Ayrıca diğer güneş panellerine göre verimi daha fazladır. Kolay taşınabilir olması da tercih edilmesinin sebeplerinden biridir.

 

Taşınabilir Güneş Panelleri de IBC hücre teknolojisine sahiptir ve USB cihazlara doğrudan güneşten güç sağlar.

taşınabilir güneş paneli

Taşınabilir Güneş Panellerini taşıma askısı ile dilediğiniz yere kolayca götürebilirsiniz. Geniş kullanım alanına sahip mobil solar şarj panelleri ile güneşlenirken, yürüyüş esnasında, bebeğinizi bebek arabası ile gezdirirken, kampta kısacası güneş ışığı alan herhangi bir yerde usb fanlarınızı, akıllı telefonunuzu, tabletinizi, taşınabilir şarj aletlerinizi(powerbank) kolayca şarj edebilirsiniz.

 

katlanabilir güneş paneli

 Katlanabilir Güneş Panelinde de aynı yüksek teknolojiler kullanılmış olup ihtiyaç halinde kullanıma uygundur. Uluslararası kalite standartlarında 7 katmanlı gelişmiş laminasyon teknolojisiyle üretilmiştir. Solar konnektörler ile anlık 110W’a kadar güç çıkışı elde edebilen Katlanabilir Güneş Panellerini birbirine bağlayarak kapasite arttırma da yapılabilir. Ayak desteği sayesinde güneşin konumu değiştikçe panel açısını ayarlayabilirsiniz. Taşıması oldukça kolay olan güneş paneli sayesinde enerjisiz kalmayın.

 

Daha yaşanılabilir bir dünya için güneş enerji sistemlerini kullanarak temiz enerji elde edebilirsiniz. Bu Dünya hepimizin ve onu korumak da bizim görevimiz.

 

ŞİMDİ ARA ŞİPARİŞ VER WHATSAPP